Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Angelo Gaja

Barolo Dagromis
Comandă telefonic
Barolo Dagromis 2015
Comandă telefonic
Brand: Angelo Gaja
Barolo Dagromis 2015 este un vin roșu elegant și complex, produs în regiunea Piemont din nordul Italiei, cunoscută pentru vinurile sale de înaltă calitate, în special cele realizate din strugurii Nebbiolo. Acest vin este creat de către celebrata casă de vinuri Gaja, care are o lungă tradiție în prod..
467 lei
Ex Tax:467 lei
Brand: Angelo Gaja
Barolo Dagromis este un Barolo complex şi profund, cu arome intense de flori şi fructe acompaniate de note de lemn dulce, ierburi uscate şi condimente. Se remarcă prin structura solidă, cu taninuri catifelate şi final lung. Recomandări gastronomice: ciuperci, trufe, vită...
565 lei
Ex Tax:565 lei
Sito Moresco Langhe
Comandă telefonic
Brand: Angelo Gaja
Rosu rubiniu inchis. Plin si elegant, bine echilibrat, proaspat, cu final fructat si taninuri matasoase. Arome intense de fructe rosii.Vinificare individuala a celor 3 soiuri si asamblare dupa fermentarea malolactica. Maturare 18 luni in "barriques" si 6 luni in sticla. ..
189 lei
Ex Tax:189 lei
Brand: Angelo Gaja
Sito Moresco este un vin celebru produs de faimoasa casă de vinuri Gaja, una dintre cele mai prestigioase din Italia. Acest vin este o expresie a regiunii Piemont din nordul Italiei, unde soiurile traditionale de struguri se întâlnesc cu tehnici moderne de vinificație pentru a crea o experiență gust..
255 lei
Ex Tax:255 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)